Nak TEMPAH BAJU MELAYU,

Tapi Tiada Masa Nak Datang Ke Butik?

Nak Tau Macam Mana Boleh Kami Bantu?

Tunjukkan SayaKlik untuk Whatsapp
Kenapa perlu datang ke Butik?
Kami sediakan TAILOR datang ke PEJABAT atau RUMAH ANDA untuk MENGUKUR!
Jom tengok kenapa ramai pilih Maroz…
Ini adalah sebahagian pelanggan kami yang telah menempah Baju Melayu mereka. Mereka juga pada mulanya kurang berkeyakinan untuk menempah seperti anda.

Alhamdulillah, setelah siap, mereka berpuas hati dengan Baju Melayu yang ditempah dan berkongsi perasaan kepuasan ini dengan kita semua.

Antara Gaya, Fesyen & Jenis Baju Melayu Yang Biasa Ditempah Oleh Pelanggan Dan Juga Dimana Mereka Ingin Memakai Baju Melayu tersebut:

Jenis

 Baju Melayu Cekak Musang
Baju Melayu Teluk Belanga (Johor)

Gaya/ Fesyen

 Tradisional (Pesak)
 Moden
 Tangan Kot
Slim Fit

Majlis

 Kahwin/ Sanding/ Nikah
Majlis Protokol
Raya
Jika anda juga ingin membuat tempahan yang sama, bermakna anda
telah berada di laman web yang betul dan teruskan membaca
kerana kami akan terangkan lebih lagi.
“Sekarang ni saya dengar macam-macam fesyen ada. Tradisional,
moden, tangan kot. slim fit.. Macam mana saya nak tau samada
fesyen ni sesuai untuk saya?”
Sebelum Kami Terangkan Fesyen Yang Sesuai,
Bagi Kami Terangkan Dulu Gaya/ Fesyen Yang Ada.

Tradisional (Pesak)

Baju Melayu ini adalah fesyen asal sejak zaman-berzaman. Baju Melayu ini mempunyai pesak iaitu tambahan kain pada bahagian sisi kiri & kanan baju.

Moden - Straight Cut

Baju Melayu ini adalah fesyen atau gaya terkini. Baju Melayu ini tidak mempunyai pesak pada bahagian sisi kiri & kanan baju.

Moden - Slim Fit

Fesyen atau gaya Baju Melayu yang semakin popular. Baju Melayu ini juga tidak mempunyai pesak pada bahagian sisi kiri & kanan baju. Beza dengan Baju Melayu straight cut adalah ia lebih menampakkan bentuk badan pemakai.
Seterusnya, Kita Tengok Pula Jenis Baju Melayu Beserta Kolar & Butang Baju.

Cekak Musang Butang 5

Baju Melayu jenis Cekak Musang ini mempunyai 5 lubang butang.

Cekak Musang Butang 3

Baju Melayu jenis Cekak Musang ini mempunyai 3 lubang butang baju sahaja.

Teluk Belanga

Baju Melayu Teluk Belanga berasal dari Negeri Johor. Tidak mempunyai kolar dan mempunyai 1 butang sahaja.
Siapa Maroz?

Kenapa Maroz sebagai pilihan?

Maroz Tailoring Sdn. Bhd. telah beroperasi selama 30 tahun sejak tahun 1986. Di awal operasi, Maroz Tailoring hanya fokus kepada pelanggan yang datang ke kedai dengan pembuatan pakaian tradisional seperti Baju Melayu sehinggalah baju yang eksklusif seperti suit.

15 tahun kemudian, Maroz Tailoring telah meluaskan perniagaan dengan membekalkan pakaian kepada agensi kerajaan, badan bukan kerajaan dan juga sektor korporat.

Selama perniagaan dijalankan, matlamat Maroz Tailoring adalah menyediakan perkhidmatan yang berkualiti tinggi dan bergerak secara agresif dengan memperkenalkan strategi pemasaran baru yang menjadikan Maroz Tailoring salah satu empayar perniagaan pakaian yang terbaik. Ini telah menjadikan Maroz Tailoring begitu popular dan dipercayai oleh pelanggan dari seluruh negara.

Dengan tenaga kerja yang berdedikasi dan dilengkapi pula dengan ilmu dan kemahiran teknikal, Maroz Tailoring terus memberi tumpuan kepada mengembangkan perniagaan untuk memenuhi keperluan para pelanggan, kerana matlamat utama syarikat adalah untuk meningkatkan kepuasan dan produktiviti pelanggan.

Maroz Di Dalam Keratan Akhbar:
Antara pelanggan-pelanggan korporat Maroz selama 30 tahun dalam bidang pembuatan pakaian:

HARGA TAWARAN TEMPAHAN SEPASANG BAJU MELAYU

Fabrik Italian Collezione Classic RM350 Sahaja

Fabrik Italian Collezione Woolen Crystal RM400 Sahaja

Fabrik SB Line Cotton Germany  RM400 Sahaja

Warna Pilihan Tahun 2018 Yang Hanya Berada di Maroz

 

Fabrik Jenis Italian Collezione Classic:

 

Fabrik Jenis Italian Collezione Woolen Crystal:

 

Fabrik Jenis SB Line Cotton Germany

 

 

 

“Saya ada kain sendiri. Berapa harga untuk upah jahit?”

 

HARGA UPAH JAHIT SEPASANG BAJU MELAYU (Kain Sendiri)

Baju Melayu Tradisional (Pesak):

Bermula RM170 (Kain Biasa)

Baju Melayu Moden:

Bermula RM190 (Kain Biasa)

Terma & syarat:
  1. Deposit perlu dibayar dahulu sekurang-kurangnya 50% dari jumlah harga tempahan.
  2. Ciri-ciri Baju Melayu pakej ini adalah bagi gaya biasa; Kolar Cekak Musang dengan 5 atau 3 lubang butang, atau kolar Teluk Belanga dengan 1 lubang butang (caj RM50 dikenakan jika tambah jahitan tulang belut).
  3. Ciri-ciri seluar pula mempunyai getah belakang dan ada 2 poket (kiri dan kanan).
  4. Harga upah adalah bagi kain biasa. Bagi kain lain seperti sutera yang licin, harga adalah berlainan bergantung kepada kerumitan tukang untuk memotong dan menjahit kain tersebut. Ride Tailor kami akan kenal pasti jenis material tersebut apabila bertemu dengan anda dan merasa sendiri material tersebut.
  5. Sebarang promosi marozonline yang lain adalah tidak sah untuk digunakan bagi tempahan atau upah jahit ini.
  6. Harga adalah termasuk GST 6%.
  7. Semua tawaran pakej hanya sah di sehingga 3 Mac 2018.
“Saya tak ada masa la nak ke kedai…”

 

Memperkenalkan…

 

‘Ride Tailor’
Tetapkan temujanji bersama kami & tukang ukur kami akan datang ke rumah anda.
Ride Tailor ialah perkhidmatan ulung kami untuk memudahkan anda membuat tempahan pakaian lelaki tanpa perlu datang ke butik kami. Setelah pakaian anda siap, kami akan menghantar pakaian tempahan terus ke rumah anda.
Dengan menggunakan perkhidmatan ini, masa dan perbelanjaan anda dapat dijimatkan dengan begitu banyak.
Cara Mudah Nak Order

1. Tempah

Ingin membuat tempahan pakaian?

2. Isi Borang Online

Isi borang tempahan online & buat bayaran deposit.

3. Ride Tailor

Ride Tailor akan ke lokasi pilihan anda ATAU tempah secara online

4. Proses Bermula

Proses menjahit akan mula dilakukan.

5. Penghantaran

Baju yang telah siap akan dihantar ke lokasi anda.
“Selesa ke pelanggan sebelum ni pakai baju tempahan diorang?”
Masih tertanya-tanya atau kurang yakin nak tempah ke nak tempah?

Kat bawah ni saya tunjuk lagi bukti mereka yang telah membuat tempahan dari kami.

“Mahal la harga upah kat sini…”

 

Di Maroz, kami sangat mementingkan kualiti dan kepuasan pelanggan. Dan perkhidmatan kami bukan setakat mengukur dan menjahit baju anda, kami juga memberikan layanan yang sangat istimewa dengan memberikan perkhidmatan Ride Tailor – terus ke lokasi anda. Perkhidmatan yang menjimatkan 4 perkara yang paling utama anda.

Tak mahal pun servis cas nya..

4 Solusi Utama Ride Tailor

1. Tiada Jem

Tak perlu hadap jem/ kesesakan lalu lintas.

2. Jimat Minyak

Tak perlu bazir minyak.

3. Tiada Tol

Tak perlu bayar tol.

4. Jimat Masa

Tak perlu habis masa atas jalan.

ISI BORANG TEMPAHAN SEKARANG!

FAQ:

1. Promosi Baju Melayu ini adalah untuk tempahan custom-made atau ready-made?
-> Promosi ni adalah custom-made. Potongan adalah mengikut bentuk badan anda.

2. Macam mana kami nak tahu material kain untuk tempahan ni?
-> Kami ada bawakan bersama semasa sesi mengukur.

3. Berbaloi ke saya tempah Baju Melayu saya di sini?
-> Berbaloi. Kerana anda tidak perlu datang ke butik kami. Kami akan datang ke lokasi anda. Masa anda dapat dijimatkan dengan banyak.

4. Adakah promosi ini sah di butik?
-> Ya. Promosi ini juga sah di butik. Tetapi lebih mudah bagi anda jika kami yang pergi ke lokasi anda.

5. Adakah saya perlu membayar deposit?
-> Ya. Anda perlu membayar deposit sekurang-kurangnya 50% daripada jumlah harga tempahan. Deposit boleh dibayar di butik atau secara online ke akaun Maroz Tailoring Sdn. Bhd. – No. akaun: 21436100010741 (RHB Bank). Emailkan slip bukti pembayaran ke marozonline30@gmail.com

6. Adakah harga upah jahit berbeza untuk setiap jenis kain yang lain?
-> Harga upah jahit berbeza kerana bergantung kepada tahap kerumitan semasa tukang memotong kain, mahupun ketika menjahit baju tersebut.

7. Adakah harga upah jahit untuk kanak-kanak lebih murah?
-> Harga upah jahit bagi kanak-kanak berumur 13 tahun dan ke atas adalah sama dengan upah dewasa. Jika umur kanak-kanak tersebut adalah 12 tahun dan ke bawah, tetapi saiz badannya adalah seperti 13 tahun ke atas, maka harga upah jahit juga sama seperti dewasa.

7. Saya ada lagi soalan yang ingin diajukan. Macam mana saya nak tanya lagi?
-> Call atau whatsapp ke 013-259 1566 atau klik link ni: http://bmmarozonline.wasap.my/

Jika anda ada sebarang masalah ketika mengisi borang atau ada sebarang pertanyaan,
sila hubungi +6013-259 1566 (Fuad)

TAWARAN TERHAD!

Tempah suit anda dengan mengisi borang di bawah

SEKARANG

CEPAT!!!! Tawaran ini dibuka kepada 50 ORANG PERTAMA sahaja !!
Anda boleh lakukan pra-tempahan di sini.

Lokasi Butik Maroz Keramat AU3

Maroz Tailoring Sdn. Bhd.

Alamat Kedai di Keramat:
No 1 & 3,Jalan AU 3/7,Taman Keramat AU3,
54200,Kuala Lumpur,Malaysia.

Email :
marozonline30@gmail.com

Sebarang maklumat & pertanyaan:
Call:
+603-4106 5873