Nak TEMPAH BAJU BATIK,

Tapi Tiada Masa Nak Datang Ke Butik?

Nak Tau Macam Mana Boleh Kami Bantu?

Tunjukkan SayaKlik untuk Whatsapp

Kenapa perlu datang ke Butik? Kami sediakan TAILOR datang ke PEJABAT atau RUMAH ANDA untuk MENGUKUR!

Batik Canting Eksklusif

- Tempahan Khas Hanya Untuk Pemakai -

 

Jom tengok kenapa ramai pilih Maroz…

Ini adalah sebahagian pelanggan kami yang telah menempah Baju Melayu mereka. Mereka juga pada mulanya kurang berkeyakinan untuk menempah seperti anda. Alhamdulillah, setelah siap, mereka berpuas hati dengan Baju Melayu yang ditempah dan berkongsi perasaan kepuasan ini dengan kita semua.

Siapa Maroz? Kenapa Maroz sebagai pilihan?

Maroz Tailoring Sdn. Bhd. telah beroperasi selama 30 tahun sejak tahun 1986. Di awal operasi, Maroz Tailoring hanya fokus kepada pelanggan yang datang ke kedai dengan pembuatan pakaian tradisional seperti Baju Melayu, Baju Batik, sehinggalah baju yang eksklusif seperti suit. 15 tahun kemudian, Maroz Tailoring telah meluaskan perniagaan dengan membekalkan pakaian kepada agensi kerajaan, badan bukan kerajaan dan juga sektor korporat. Selama perniagaan dijalankan, matlamat Maroz Tailoring adalah menyediakan perkhidmatan yang berkualiti tinggi dan bergerak secara agresif dengan memperkenalkan strategi pemasaran baru yang menjadikan Maroz Tailoring salah satu empayar perniagaan pakaian yang terbaik. Ini telah menjadikan Maroz Tailoring begitu popular dan dipercayai oleh pelanggan dari seluruh negara. Dengan tenaga kerja yang berdedikasi dan dilengkapi pula dengan ilmu dan kemahiran teknikal, Maroz Tailoring terus memberi tumpuan kepada mengembangkan perniagaan untuk memenuhi keperluan para pelanggan, kerana matlamat utama syarikat adalah untuk meningkatkan kepuasan dan produktiviti pelanggan.

Maroz Di Dalam Keratan Akhbar:

Antara pelanggan-pelanggan korporat Maroz selama 30 tahun dalam bidang pembuatan pakaian:

“Saya tak ada masa la nak ke kedai…”

Memperkenalkan…

‘Ride Tailor’

 

 

 

 

 

 

 

 

Tunjukkan SayaKlik untuk Whatsapp

“Selesa ke pelanggan sebelum ni pakai baju tempahan diorang?”

Masih tertanya-tanya atau kurang yakin nak tempah ke nak tempah? Kat bawah ni saya tunjuk lagi bukti mereka yang telah membuat tempahan dari kami.

“Mahal la harga upah kat sini…”

Di Maroz, kami sangat mementingkan kualiti dan kepuasan pelanggan. Dan perkhidmatan kami bukan setakat mengukur dan menjahit baju anda, kami juga memberikan layanan yang sangat istimewa dengan memberikan perkhidmatan Ride Tailor – terus ke lokasi anda. Perkhidmatan yang menjimatkan 4 perkara yang paling utama anda. Tak mahal pun servis cas nya..

4 Solusi Utama Ride Tailor

1. Tiada Jem

Tak perlu hadap jem/ kesesakan lalu lintas.

2. Jimat Minyak

Tak perlu bazir minyak.

3. Tiada Tol

Tak perlu bayar tol.

4. Jimat Masa

Tak perlu habis masa atas jalan.

ISI BORANG TEMPAHAN SEKARANG!

FAQ:

  1. Baju Batik ini adalah untuk tempahan custom-made atau ready-made?
    -> Custom-made. Potongan adalah mengikut bentuk badan anda.
  2. Macam mana kami nak tahu material kain untuk tempahan ni?
    -> Kami ada bawakan bersama semasa sesi mengukur.
  3. Berbaloi ke saya tempah Baju Batik saya di sini?
    -> Berbaloi. Kerana anda tidak perlu datang ke butik kami. Kami akan datang ke lokasi anda. Masa anda dapat dijimatkan dengan banyak.
  4. Adakah saya perlu membayar deposit?
    -> Ya. Anda perlu membayar deposit sekurang-kurangnya 50% daripada jumlah harga tempahan. Deposit boleh dibayar di butik atau secara online ke akaun Maroz Tailoring Sdn. Bhd. – No. akaun: 21436100010741 (RHB Bank). Emailkan slip bukti pembayaran ke marozonline30@gmail.com
  5. Adakah harga upah jahit berbeza untuk setiap jenis kain yang lain?
    -> Harga upah jahit berbeza kerana bergantung kepada tahap kerumitan semasa tukang memotong kain, mahupun ketika menjahit baju tersebut.
  6. Adakah harga upah jahit untuk kanak-kanak lebih murah?
    -> Harga upah jahit bagi kanak-kanak berumur 13 tahun dan ke atas adalah sama dengan upah dewasa. Jika umur kanak-kanak tersebut adalah 12 tahun dan ke bawah, tetapi saiz badannya adalah seperti 13 tahun ke atas, maka harga upah jahit juga sama seperti dewasa.
  7. Saya ada lagi soalan yang ingin diajukan. Macam mana saya nak tanya lagi?
    -> Call atau whatsapp ke 013-259 1566 atau klik link ni: http://bmmarozonline.wasap.my/

Jika anda ada sebarang masalah ketika mengisi borang atau ada sebarang pertanyaan, sila hubungi +6013-259 1566 (Fuad)

TAWARAN TERHAD!

Tempah suit anda dengan mengisi borang di bawah

SEKARANG

CEPAT!!!! Tawaran ini dibuka kepada 50 ORANG PERTAMA sahaja !! Anda boleh lakukan pra-tempahan di sini.

Lokasi Butik Maroz Keramat AU3

Maroz Tailoring Sdn. Bhd.

Alamat Kedai di Keramat:
No 1 & 3, Jalan AU 3/7,
Taman Keramat AU3,
54200 Kuala Lumpur
Malaysia.

Email :
marozonline30@gmail.com

Sebarang maklumat & pertanyaan:
Call/ Whatsapp :
+6013-259 1566 (Fuad)