Nak TEMPAH BLAZER,

Tapi Tiada Masa Nak Datang Ke Butik?

Kenapa perlu datang ke Butik? Kami sediakan TAILOR datang ke PEJABAT atau RUMAH ANDA untuk MENGUKUR!

“Gembira & berpuas hati dengan blazer yang cantik dan berkualiti mengikut bentuk badan serta pilihan warna yang cantik.” Pelanggan dari Kuala Selangor.

“Saya tak pernah tempah blazer atau suit sebelum ni dan saya teringin nak tempah. Tapi saya tak tahu macam mana nak pilih material, apakah ukuran fesyen terkini atau apa-apa pasal suit ni.”  
Tak perlu risau. Kami terangkan.

Gaya/ Fesyen

Single-Breasted – Blazer 2 butang. Gaya blazer yang menjadi kebiasaan untuk mana-mana majlis atau hari biasa. Double-Breasted – Blazer 6 butang. Gaya blazer ini biasanya dipakai dalam majlis yang sangat formal. Vents (Belahan) – Ada 3 jenis belahan; Belahan tengah (single vent), belahan tepi (double vent) & tiada belahan (no vent). Lapels (Lipatan Kolar) – Ada 3 jenis lapels; Shawl Lapel, Peaked Lapel & Notch Lapel.

Jenis Fabrik/ Material

Wool – Kualiti material yang terbaik. Menjadi idaman setiap lelaki yang tahu menilai pakaian suit. Fabrik ini boleh tahan bertahun-tahun lamanya. Tetapi fabrik ini kurang sesuai dengan keadaan cuaca di Malaysia yang panas. Tetapi jika anda sentiasa berada dalam persekitaran berhawa dingin, memakai material wool tak menjadi masalah. Mix Wool – Campuran material wool dan juga material cotton. Kualiti fabrik ini rendah sedikit dan tidak terlalu panas apabila dipakai berbanding wool. Cotton – Fabrik jenis cotton tidaklah sehebat wool dan mix wool. Warnanya mungkin pudar selepas 3 tahun jika dipakai hari-hari. Tapi jenis fabrik ni paling sesuai dengan cuaca di Malaysia. Boleh dipakai di mana saja waktu cuaca panas atau sejuk.
Siapa Maroz? Kenapa Maroz sebagai pilihan?
Maroz Tailoring Sdn. Bhd. telah beroperasi selama 30 tahun sejak tahun 1986. Di awal operasi, Maroz Tailoring hanya fokus kepada pelanggan yang datang ke kedai dengan pembuatan pakaian tradisional seperti Baju Melayu sehinggalah baju yang eksklusif seperti suit. 15 tahun kemudian, Maroz Tailoring telah meluaskan perniagaan dengan membekalkan pakaian kepada agensi kerajaan, badan bukan kerajaan dan juga sektor korporat. Selama perniagaan dijalankan, matlamat Maroz Tailoring adalah menyediakan perkhidmatan yang berkualiti tinggi dan bergerak secara agresif dengan memperkenalkan strategi pemasaran baru yang menjadikan Maroz Tailoring salah satu empayar perniagaan pakaian yang terbaik. Ini telah menjadikan Maroz Tailoring begitu popular dan dipercayai oleh pelanggan dari seluruh negara. Dengan tenaga kerja yang berdedikasi dan dilengkapi pula dengan ilmu dan kemahiran teknikal, Maroz Tailoring terus memberi tumpuan kepada mengembangkan perniagaan untuk memenuhi keperluan para pelanggan, kerana matlamat utama syarikat adalah untuk meningkatkan kepuasan dan produktiviti pelanggan.
Maroz Di Dalam Keratan Akhbar:
Antara pelanggan-pelanggan korporat Maroz selama 30 tahun dalam bidang pembuatan pakaian:
“Saya tak ada masa la nak ke kedai…”    
Memperkenalkan…  
‘Ride Tailor’  
Tetapkan temujanji bersama kami & tukang ukur kami akan datang ke rumah anda. Ride Tailor ialah perkhidmatan ulung kami untuk memudahkan anda membuat tempahan pakaian lelaki tanpa perlu datang ke butik kami. Setelah pakaian anda siap, kami akan menghantar pakaian tempahan terus ke rumah anda. Dengan menggunakan perkhidmatan ini, masa dan perbelanjaan anda dapat dijimatkan dengan begitu banyak.

Ingin membuat tempahan pakaian?

7

Isi borang tempahan online & buat bayaran deposit.

7

Ride Tailor akan ke lokasi pilihan anda ATAU Pos pakaian contoh anda kepada kami.

7

Proses menjahit akan mula dilakukan.

7

Baju yang telah siap akan dihantar ke lokasi anda.

Berminat nak tempah? Ya, saya berminat! Tapi berapa harganya? Ok, seperti yang saya terangkan sebelum ni, kami ada lebih daripada 1 fabrik. Dan setiap jenis fabrik berlainan harga bergantung kepada kualiti. Tapi, saya akan rekemen 1 untuk anda. Iaitu fabrik jenis Cotton. Fabrik ini sejuk apabila dipakai. Sangat sesuai dengan cuaca di Malaysia yang sentiasa panas.  

HARGA TAWARAN FABRIK COTTON

 

Sepasang Suit (Blazer & Seluar):

Bermula RM1,000

 

Sehelai Blazer (Tanpa Seluar):

Bermula RM800

Terma & syarat:
  1. Semua tawaran hanya sah di sehingga 30 Oktober 2017.
  2. Deposit perlu dibayar dahulu sekurang-kurangnya 50% dari jumlah harga tempahan.
  3. Ciri-ciri blazer & seluar ini adalah bagi gaya biasa. Jika ada tambahan jahitan lain, caj tambahan juga akan dikenakan.
  4. Sebarang promosi marozonline yang lain adalah tidak sah untuk digunakan bagi tempahan atau upah jahit ini.
  5. Harga adalah termasuk GST 6%.
Untuk maklumat lanjut, call/ whatsapp sahaja ke 0132591566. Atau Klik Link Ini.  
“Mahal la harga upah kat sini…”  
Di Maroz, kami sangat mementingkan kualiti dan kepuasan pelanggan. Jika harga yang anda risaukan, tak perlu bimbang. Masih ada lagi fabrik lain yang boleh dipilih. Dan perkhidmatan kami bukan setakat mengukur dan menjahit baju anda, kami juga memberikan layanan yang sangat istimewa dengan memberikan perkhidmatan Ride Tailor, terus ke lokasi anda. Perkhidmatan yang menjimatkan 4 perkara yang paling utama anda. 1. Tak perlu hadap jem/ kesesakan lalu lintas. 2. Tak perlu bazir minyak. 3. Tak perlu bayar tol. 4. Tak perlu habis masa atas jalan. Tak mahal pun servis cas nya.

ISI BORANG TEMPAHAN SEKARANG!

FAQ:

1. Promosi suit ini adalah untuk tempahan custommade atau ready made? -> Promosi ni adalah custommade. potongan adalah mengikut bentuk badan anda. 2. Macam mana kami nak tahu material kain untuk tempahan ni? -> Kami ada bawakan bersama semasa sesi mengukur. 3. Berbaloi ke saya tempah suit dengan promosi ni? -> Berbaloi. Kerana anda bukan hanya mendapat sehelai blazer, kami bagi seluar sekali untuk melengkapkan pakaian anda menjadi suit. 4. Adakah promosi ini sah di butik? -> Ya. Promosi ini juga sah di butik. 5. Adakah saya perlu membayar deposit? -> Ya. Anda perlu membayar deposit sekurang-kurangnya 50% di butik atau secara online ke akaun Maroz Tailoring Sdn. Bhd. – No. akaun: 21436100010741 (RHB Bank). Emailkan slip bukti pembayaran ke marozonline30@gmail.com 6. Tawaran ini sah sampai bila? -> Ya. Promosi ini sah sehingga 30 September 2017 sahaja. Jangan lepaskan peluang ini! Saya ada lagi soalan yang ingin diajukan. Macam mana saya nak tanya lagi? -> Call atau whatsapp ke 013-259 1566

Jika anda ada sebarang masalah ketika mengisi borang atau ada sebarang pertanyaan, sila hubungi +6013-259 1566 (Fuad)

Tempah suit anda dengan mengisi borang di bawah

SEKARANG

Anda boleh lakukan pra-tempahan di sini.

Lokasi Butik Maroz Keramat AU3

Maroz Tailoring Sdn. Bhd.

Alamat Kedai di Keramat: No 1 & 3,Jalan AU 3/7,Taman Keramat AU3, 54200,Kuala Lumpur,Malaysia. Email : marozonline30@gmail.com Sebarang maklumat & pertanyaan: Call/ Whatsapp : +6013-259 1566 (Fuad)